Παιδιά, είστε καλοί στο να λύνετε μυστήρια;
Αν ναι, μπείτε στην ομάδα ντετέκτιβ των CSI 4 Kids, μάθετε το μυστικό μας σινιάλο και γίνετε πρωταγωνιστές σε μια μοναδική περιπέτεια μυστηρίου με τους φίλους σας.
Θα τα περάσετε αξέχαστα!

Τι γίνεται σε ένα πάρτυ μυστηρίου του CSI 4 Kids;

Μια υπόθεση μυστηρίου αναζητά λύση! Τη λύση στην υπόθεση αναλαμβάνουν να δώσουν τα παιδιά. Γίνονται ντετέκτιβ για μια μέρα και πρωταγωνιστούν σε ένα φανταστικό παιχνίδι περιπέτειας και μυστηρίου με την καθοδήγηση επαγγελματιών ηθοποιών και παιδαγωγών με πολυετή εμπειρία.
Φοράνε τα γάντια τους, συλλέγουν και ερευνούν τεκμήρια, εξετάζουν δακτυλικά αποτυπώματα, κάνουν αναλύσεις με μικροσκόπια, χημικά τεστ και πολλές άλλες τεχνικές που κάνει ένας αληθινός εγκληματολόγος.
Όταν τελικά εξιχνιάσουν την υπόθεση, ανταμείβονται για την προσπάθεια και την ομαδική δουλειά τους!

Σε ποιους απευθύνονται τα πάρτυ μυστηρίου του CSI 4 Kids;

Πάρτυ γενεθλίων. Είναι ο πλέον πρωτότυπος και ξεχωριστός τρόπος να ψυχαγωγήσετε τους νεαρούς προσκεκλημένους, που έχουν κορεστεί από τα συνηθισμένα πάρτυ με κλόουν και φουσκωτά. Μπορούν να διεξαχθούν οπουδήποτε σκέφτεστε να κάνετε το πάρτυ του παιδιού σας, π.χ. στο σπίτι, σε εξωτερικούς χώρους, πάρκα κτλ. Σας εγγυόμαστε ότι οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους!

Σχολικά και εκπαιδευτικά προγράμματα. Τα προγράμματά μας δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία να εφαρμόσουν πρακτικά τις γνώσεις και τις δεξιότητες που έχουν αποκτήσει στο σχολείο. Παράλληλα ενισχύουν το πνεύμα της συνεργασίας και επιτρέπουν στα παιδιά να χρησιμοποιήσουν την επιδεξιότητα, την αυτοσυγκέντρωση και τη δημιουργικότητα τους. Διεξάχονται μέσα στη σχολική τάξη, απαλλάσσοντας τόσο τους εκπαιδευτικούς από το άγχος της οργάνωσης μετακινήσεων, όσο και τους γονείς από τα έξοδα μετακίνησης των παιδιών.

Προγράμματα σε ξενοδοχεία, summer camps, κατασκηνώσεις. Αποτελούν μια εξαιρετική λύση για εσάς τους επαγγελματίες που επιθυμείτε να κάνετε ακόμη πιο ανταγωνιστικά τα προγράμματα απασχόλησης του χώρου σας σε σχέση με αυτά που διαφημίζονται στην αγορά. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ή περισσότερα από τα πολλά σενάρια που διαθέτουμε και να τα εντάξετε στα προγράμματά σας, προσφέροντας στα παιδιά μια εμπειρία τόσο ποιοτική, όσο και έξω από τα καθιερωμένα, πάντα με την εγγύηση υψηλής ποιότητας του CSI 4 Kids.

Για ποιες ηλικίες είναι τα πάρτυ μυστηρίου του CSI 4 Kids;

Τα πάρτυ μυστηρίου είναι σχεδιασμένα για παιδιά 8-11 ετών που αγαπούν τη δράση, την εξερεύνηση, την περιπέτεια και φυσικά… το μυστήριο!
Επίσης, κατόπιν παρότρυνσης πολλών εκπαιδευτικών που διδάσκουν παιδιά μικρότερης ηλικίας, δημιουργήσαμε θεματικά κυνήγια θησαυρού για παιδιά 4-5 ετών που διεξάγουμε αποκλειστικά στο χώρο του νηπιαγωγείου/παιδικού σταθμού.

0