χριστούγεννα-με-τον-μαγο-του-οζ

Σε συνεργασία με τη Θεατρική Εταιρεία Mewe
Μια παράσταση βασισμένη στο παραμύθι “Ο Μάγος του Οζ” του Μπάουμ Φρανκ Λάιμαν, που χρησιμοποιεί τη θεατρική αφήγηση και τη μουσική για να φωτίσει τα συναισθήματα και τη διαχείρισή τους που κατέχουν κυρίαρχο ρόλο τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Η Ντόροθυ, η μικρή ηρωίδα του παραμυθιού, συναντά το Σκιάχτρο που επιθυμεί να αποκτήσει μυαλό, τον Τενεκεδένιο Άνθρωπο που λαχταρά να αποκτήσει καρδιά, το Δειλό Λιοντάρι που χρειάζεται θάρρος και τον Άγιο Βασίλη που αναζητά το χαμένο του χαμόγελο.
Ελπίζοντας πως ο Μάγος του Όζ θα τους βοηθήσει, όλοι μαζί ξεκινούν ένα απρόβλεπτο ταξίδι προς την Σμαραγδένια Πόλη. Στην πορεία του ταξιδιού τους, βιώνουν διάφορα συναισθήματα και μπλέκουν σε αστείες ιστορίες. Με όπλο τη βαθιά φιλία τους, οι ήρωες θα καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους: να φέρουν ξανά το χαμόγελο στα χείλη του Άγιου Βασίλη.
Κατά τη διάρκεια της διήγησης, τα παιδιά συμμετέχουν άμεσα στην εξέλιξή της, παίζοντας θεατρο-παιδαγωγικά παιχνίδια, κάνοντας μαγικά και τραγουδώντας με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής τσέλου με σκοπό να λειτουργήσει η διαδραστική συμμετοχή των μαθητών-θεατών και να ενισχυθεί η άμεση έκφρασή τους.

Δείτε εδώ το σποτ της παράστασης!

Ακούστε ένα απόσπασμα από τα τραγούδια της παράστασης!

Στο τέλος της παράστασης, υπάρχει επιλογή μεταξύ των δύο δραστηριοτήτων, οι οποίες περιλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου:
Σε περίπτωση που η παράσταση διεξαχθεί σε σχολική αίθουσα: Εικαστικό εργαστήρι, όπου τα παιδιά φτιάχνουν αντικείμενα βασισμένα στη θεματολογία της παράστασης και τα παίρνουν σπίτι τους ως ενθύμιο
Σε περίπτωση που η παράσταση διεξαχθεί σε θεατρική αίθουσα: Θεατρικό παιχνίδι με τη συμμετοχή όλων των παιδιών με διασκεδαστικές και επιμορφωτικές δραστηριότητες

Αποκλειστικά για παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά
Ηλικίες: 4-5 ετών
Μέγιστος αριθμός παιδιών: 35
Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες στο 6943 770 690

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία-Εικαστική επιμέλεια: ΜeWe
Διήγηση παραμυθιού: Αθηνά Μπερδέκα
Τσέλο: Τάσος Μισυρλής
Στίχοι: Ελένη Φωτάκη

Μάθετε περισσότερα για τα πάρτυ μυστηρίου εδώ: https://csikids.gr/paidika-party-mysthrioy/

0